Hvad skal du gøre, hvis du er singel på Valentinsdag

The Laws of Man Night

Menneskeaften: Hver mands foretrukne nat i ugen. Dette er den ene nat i ugen hvor du kan få en hallpas og nyde en god aften med at reminiscere og feste med nogle af dine nærmeste venner.

Denne særlige lejlighed er sandsynligvis højdepunktet i din overvældende pakkede ugentlige tidsplan – en aften vi alle ønsker ankomst i god tid før den aktuelle dato.

Efter at være i snor i så lang tid, kan denne ene nat til dig selv uden bekymring for chikane fra din elskede lige så godt være paradis. Denne aften med fyrene er en tid til at blive værdsat. Det er trods alt den eneste nat, du med rette kan gøre som du vil, uden frygt for konsekvenser.

Du er velkommen til at flaunt og blinke din hall passere som en helt ny Bugatti-du har tjent det. For at sikre lang levetid og fortsættelse af disse spektakulære nætter er der dog nogle regler, du skal holde til hukommelsen. Vi har udarbejdet en liste over disse vigtige retningslinjer nedenfor:

5. Hold alle mobiltelefoner slukket

Den sammenkoblede enhed, der er indvarslet af vores teknologidrevne samfund, har samtidig ændret kommunikation på både positive og negative måder. Vi lever i en alder, hvor røv dialing er dobbelt så almindelig kontraherende herpes fra en snaggletoothed hooker fra Hunt’s Point. Det værste tilfælde på din aften-en af ??dine venner, eller du ved et uheld ringe til din kæreste – er det sidste du nogensinde vil ske. Forestil dig det uheldige resultat garanteret, hvis en af ??medlemmerne af din entourage ved et uheld røver din pige, mens du fortæller en episk historie om hvordan du pounded denne pige i gymnasiet. Dette vil resultere i en uoprettelig, katastrofal situation, som ingen skadekontrol vil være i stand til at løse.

Venligst sluk for alle mobiltelefoner i løbet af din nat ud. Hvis du har brug for en undskyldning, skal du sige: “Cigarelinjen vi var på var underjordisk. Således var der ingen tjeneste. “

4. Brug aldrig en hvid kjole skjorte

Hvis du forbereder morgenmorgen, og du ved i aften, er mandens nat, efterlad den bageste luksuriøse Tom Ford collared skjorte. Hvid er selvfølgelig ikke kun let at plette, men det er også tilbøjelig til at vise rester af din tidligere aften. Stol på os, det sidste du vil have, er at komme hjem med rød læbestift, der fremtræder fremadrettet på din kraveuddybning af eksisterende usikkerheder i hendes hjerte og få hende til at trække de værste konklusioner. Vælg en mørkere farve, som blå eller sort, der ikke pletter så let.

3. Omdøb hver ny kontakt

Hver mand aften vil være et uforglemmeligt eventyr. Din entourage vil sandsynligvis lukke op på en lang række steder – fra strimler klubber til barer og endda massage parlors for en hurtig gnidning og slæbebåd. Selvfølgelig, at være den elite mand, som du er, du vil sandsynligvis have erhvervet en overflod af kvinder ved aftenens ende. Det er altid bedst at omdøbe disse kontakter for at få din tid brugt sammen med denne nye bekendtskab til at virke arbejde relateret. Dvs. Hvis du mødes med en Stephanie, så tøv ikke med at logge hende i din telefon som “Stephen Intern”.

Du kan måske undre sig over hvorfor det er nødvendigt at være så bevidst vildledende. Du skal forstå, at det er garanteret, at dit forhold vil komme til en brat, ulykkelig ende, hvis din kæreste ruller gennem din celle og ser dine tekster til “Stephanie”. Dette er sikker på at rejse røde flag og muligheden for fremtidige mandnætter er netop blevet ikke-eksisterende.

2. Altid under overdrivelse

Når du vender hjem efter hver mand, er din beau sikker på at spørge “Så hvordan var det ?!”. Pas på denne advarsel: ALDRIG, selvom du kom på scenen med The Throne, siger du, du havde det sjovt. Indrømmelse af dig havde en fantastisk tid uden hende, så hendes hjerne ville blive oversvømmet med tvivl, og hun vil begynde at stille spørgsmålstegn ved, hvad du præcist gør, mens du ikke er under hendes ur. Det er bedst at forblive Elite og give et beskedent svar. Det gør aldrig ondt at under overdrive lidt, når det er nødvendigt.

Fortæl hende: “Det var okay. Intet særligt skete.” Dette vil holde dig og dine aktiviteter under radaren i stand til at holde dig klar for fremtiden. Når hun udtrykker interesse for hvor du tilbragte denne fine aften, skal dit svar være noget simpelt, som “bare sushi med gutterne”. Endnu engang vil et meget under overdrevet svar hjælpe med at holde din hallpas fra udløb.

1. Hold dig væk fra velkendte steder

Formentlig uendeligt værre end at blive overhørt af din pige, forestil dig at komme ind i en natklub og løbe ind i din fantastiske, kærlige, nu sikkert irate kæreste. Hvis du undgår meget populære steder og steder, hvor de to jer jævnligt hyppigt sammen kan du omgå buzz killingen, uheldige situationer at køre ind i din kæreste eller en nær bekendtskab af hendes.

Lukning tanke

Hvis du klarer at følge disse 5 enkle regler, skal du i det mindste være i stand til at opretholde din hallpas for ugentlige “guys night” privilegier. Som tidligere nævnt bør dine nætter udværdes, og derfor skal du følge disse regler for at bevare dette skrøbelige privilegium. En mindre hik fra dig selv eller en kamerat kan ødelægge anledningen til alle. eller endda dine venner, der kan ødelægge det for alle. Vær forsigtig, herrer. Bliv Elite.

Elite.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad skal du gøre, hvis du er singel på Valentinsdag