5 grunde til, at dit biologiske ur tjekker mod dig

Hvilke unge kvinder har brug for at realisere om kritikerne på sociale medier

Jeg gik til Hawaii for at fejre min forældres løftefornyelse. Jeg følte mig romantisk og sikker. Jeg havde en kæreste, der konstant fortalte mig, jeg er varm [indsæt rosende hænder emoji], familie og venner, et meget sikkert og behageligt omgivende miljø og vigtigst af alt et privat miljø.

Jeg lavede den øjeblikkelige, men monumental fejl at tænke privatliv var en luksus min familie og jeg havde.

Jeg bar en thong, ja … en assless bikini, at spille i det varme vand i Hawaii med mine venner og kæreste på den private strand. Det var modigt og lidt hensynsløst, men igen var det et sikkert sted.

Jeg er en selvsikker pige, der har en slags omvendt kropsdysmorphiaforstyrrelse. Jeg ser i spejlet og elsker min krop – og alle klumper på den. Jeg ser afspejlingen af ??en mere fit og atletisk version af, hvordan jeg faktisk ser ud. Lad os bare sige, at jeg ser den indre skønhed.

Jeg blev fotograferet ubevidst, krops surfing, paddle boarding, gør håndstand og cartwheels på stranden. Jeg er sikker på, at du kan forestille dig, hvordan uflatterende hoppende billeder ser ud.

Den næste dag blev mit gigantiske, monumentale røv pusset over Daily Mail, Zimbio, Getty Images en temmelig mærkelig hjemmeside kaldet “fuckyeahsophiesimmons.tumblr.com” for at nævne nogle få.

Min røv var en meme. Min røv var forsiden til et publikum på ca. 15 millioner. Det var en YouTube-video. Det var på Perez Hilton. Det var på VH1.com. Jeg mener, rædsel.

For ikke at nævne, jeg var så flov, da min far, en ret konservativ mand, så min røv var trending på Twitter.

De fine overskrifter læser, “Gene Simmons datter tager sit spændende tilbud til Hawaii” og “KISS Me! Sophie Simmons viser sine kurver for alle at se. “

Faktisk var det ikke for jer alle at se, det var for mig. Her er et yndlingscitat fra en artikel,

Sophie Simmons vokser op stor. Hurtig, jeg mente at sige hurtigt, kneppe. Nu går Gene Simmons til Krav Maga fra mig. Så længe jeg går ned, kan jeg lige så godt påpege, at hans datter har en sød mons. F * ck. Hammerfist.

Ikke sikker på, hvad en “hammerfist” er, men okay, det er din mening.

Og så er der denne perle,

Jeg kommer ikke til at sidde her og sige, at hun ser godt ud, men jeg kender nogle af jer som bløde, klare ting og vil sætte pris på den ekstra polstring, Sophie giver.
Alligevel har jeg set værre i min tid, og efterhånden som jeg bliver ældre, bliver mine muligheder desværre meget begrænset. Jeg er ikke det sexede mand barn, jeg plejede at være. Når det er sagt, ville jeg stadig slå det. Jeg håber bare, det slår ikke for hårdt.

stat

Problemet var ikke så meget, at overskrifterne var uhøflige (selv om der var nogle der kaldte mig en “strandede hval”).

Det var mere kommentarer fra jer alle – og jeg mener “dig”, der går ind i disse fora og kommentarer til folks liv. Den “dig”, der gør det dine business til at rive folk ned i stedet for at opbygge dem.

Her er min favorit kommentar fra Daily Mail-artiklen, fra Mark i Storbritannien:

Thongs er til slanke kvinder, ikke overvægtige kvinder. Samme for leggings, intet mere uinteressant.

Tak, Mark, din mening lyder mine morgener (indsæt: sarkasme).

Dette var ikke første gang, min krop var op til debat og kommentar. Som barn blev jeg undersøgt for at være “buttede.” Bare her i løbet af Halloween blev jeg fortalt, at min fulde krops ninja outfit var “slutty”.

Men aldrig havde jeg været helt så … nøgen som jeg var på Hawaii. Jeg kunne ikke bebrejde det på en ufattelig snit eller vinkel. Dette var min krop i al sin herlighed og skam.

Du ved hvad? Vi – hele min familie – lo. Heldigvis blev jeg opdraget af en mor, der stod over for meget af samme undersøgelse. Hun var en model, der havde stillet til Playboy, som var en lille del af hendes karriere som en succesfuld skuespillerinde. Men det fulgte hende og gør stadig til denne dag.

Hun hedder slet (fordi at være hos den samme mand i 32 år kvalificerer det som?) Og pornostjerne, selvom hun aldrig har og aldrig ville have sex på kameraet.

Hun var ikke engang overvægtig, men en slank, blond, smuk model og stadig undergået den samme undersøgelse, jeg gjorde som en kort, smuk brunette. Hun var og er vellykket og smuk og nogle mennesker kunne ikke tage det.

Den vigtigste lektion min mor nogensinde lærte mig, var ikke at give en rotte røv om, hvad nogen tænker på dig. Hun vidste, at hun var smart, talentfuld og succesfuld, og det var alt, hvad hun havde brug for. Hun behøvede ikke validering fra andre som unge piger gør i dag, selv meget inkluderet.

Som et samfund afhænger vi så meget af, hvad andre tror. Vi af en eller anden grund lægger så stor værdi på uopfordrede råd og kommentarer.

Dette nye “Instagram fame” fænomen tilføjer det. Vi spørger for disse ord for at kommentere vores liv, fordi vi vælger at gøre dem offentligt tilgængelige.

Min familie og jeg forstod at ved at sætte vores liv på tv, afstod vi vores privatliv. Men så mange unge sender ud til verden for at se uden at indse alle de meninger, der kommer med territoriet.

Hver person har en mening og ytringsfrihed. Det betyder ikke, at meningerne er rigtige, eller du burde pleje.

Ved, at når du sender noget på internettet afstår du dit privatliv. Især når du sender din krop, spisevaner eller personlige forhold. Du åbner døren for millioner af mennesker for at fortælle dig præcis, hvad de tror. Vær klar til det.

Jeg tillader IKKE cyber mobning. Men vær venlig at indse, disse forfærdelige kommentarer bliver nemt slettet. De bliver smidt ud af sårbare eller kede mennesker, der sandsynligvis er ulykkelige i deres eget liv.

De mennesker, der skrev de mest skadelige kommentarer om min vægt, havde tendens til at være overvægtige selv. Mange mennesker udfolder mobning og kampe, der påvirker deres sanser om selvværd og selvtillid; ikke alle håndterer det på samme måde.

Jeg er en offentlig figur, så tag på had og kærlighed og hvad du ellers vil kaste mig – det er mit job.

Men for alle andre, der får negativiteten, ignorerer du det. Tryk på Slet eller Sluk eller sænk telefonen. Den største ting ved sociale medier er, at du har magt til at slukke for det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

5 grunde til, at dit biologiske ur tjekker mod dig