Ting hver mand skulle have i sin tegnebog, når han går ud

Hvad skal du gøre, hvis du er singel på Valentinsdag

Åh, Valentinsdag – den tid, hvor vi anser det passende for at forsøge at kvantificere vores kærlighed til en anden i et materialistisk, overdådigt udseende af kærlighed. Det er virkelig en smuk tid på året. Som mange er enige, er kærlighed helt sikkert i luften.

Selvfølgelig har vi ankomsten af ??den nye Channing Tatum-film til de ensomme kvinder derude, og blomster beordrer nu op til tredobling af deres normale markedsværdi. Dette er den eneste tid på året, hvor dette er acceptabelt. Desværre vil ikke alle af os have nogen til at ringe til vores valentine. Lad os helt sikkert forlade disse personer med spørgsmålet “Hvad er der at gøre på Valentinsdag, hvis du er singel?” Elite Daily har svaret.

Mens det er fint at nyde dit eget firma på denne dag, ved vi, at du hellere ikke vil have en kedelig aften. Du vil score på Valentinsdag ligesom resten af ??kærlighedsfuglene. For at lette denne proces, præsenterer vi dig vores liste over Valentinsdag aktiviteter for single bachelor.

Først og fremmest skal vi hurtigt dykke ind i de specifikke piger, du skal søge efter disse bestræbelser. Spejder en pige, der allerede er taget. Hvis hun er til stede på nogen af ??de begivenheder, vi er ved at nævne, er disse to i en enorm kamp. Det vil simpelthen tage udtalelsen af ??den tidsprøvede sætning “du fortjener bedre” og du vil få hendes underklæder desintegrerende lige før dig.

Vi har også den opmærksomhedssøgning, ekstremt trist single pige, der føler sig forkastet, fordi hun ikke er blevet spurgt ud til aftensmad denne aften. Du ved, den der ville være en del af målgruppen for Channing Tatums seneste film. Hun føler sig sandsynligvis ekstremt usikker, da hun ikke engang har fået en simpel gave som blomster, så du burde være i stand til at nå dette mål ret let.

Endelig er der den pige, der for nylig har lidt en brutal pause. Denne pige er utvivlsomt det nemmeste mål på grund af hendes post-breakup depression bliver forstærket ved ikke at have en valentine. Genbruge den uvurderlige linje, “du fortjener bedre”, og du vil være ind for kørslen i dit liv.

Deltag i en Anti Valentines Day Party

Der skal være en person i din cirkel, der enten har gået gennem en dårlig sammenbrud eller altid har været playboy i pakken. Forhåbentlig beskæftiger du dig med sidstnævnte (vi forsøger ikke at commiserate her), og han er vært for en anti Valentinsdag fest på hans sted. Dette parti kan (læse: vil) sværmes med et segment af skrupelløse kvinder, der ikke kan underholde en manns interesse nok til en invitation til middag. Undgå venligst dem. Forvent en masse slurvede drunks at drikke deres elendighed væk, hvilket betyder en let erobring for dig. Vær forberedt på enhver følelsesmæssig bagage, som du sandsynligvis vil støde på fra en pige på denne fest.

Speed ??dating

Fordi det er i ferieens ånd at være forelsket, kan du måske se på hurtighedsdatering for at finde en ny elsker. Vi vil aldrig foreslå en sådan fodgængerhandling i noget andet scenario, men på en sådan storferie kan vi helt sikkert tillade dig at gøre dette skridt med straffrihed. Du ved faktisk aldrig, hvem du måske møder på disse speed-dating arrangementer. Hvis det er for bedre eller værre, skal du bare finde ud af stedet. Hvem ved, kan du opdage en ny elsker at varme op i foråret.

Natklub eller Bar

Disse steder vil swarming med drunken kvinder drikker deres sorger væk. Enhver pige, der faktisk havde en valentine, ville bestemt ikke være udeklubber ved denne lejlighed. Således er de, der er tilbage, enten oprørt over ikke at have en valentine, eller de hader ferien – en win-win-situation for dig, min medmennemand. Dit arbejde vil blive forenklet af, at du ikke behøver at bekymre sig om at spejle ud, hvem der ville være nede for en lidenskabsledelse – de vil alle være. Hver pige ud i aften vil sandsynligvis være længes efter opmærksomhed og klar til at forlade med nogen på stedet.

På trods af hvad du måske tænker, at være single på Valentinsdag er en velsignelse. Det er den eneste nat udover nytår, hvor du næsten garanterer at score en krone. Men for at sætte tingene i perspektiv for dem, der føler sig ensomme, er du sandsynligvis alt for ung til at engagere sig i eventuelle langsigtede relationer. Hverken du eller din potentielle partner ville være positiv, hvad fremtiden holder, og mens du regner med det, er det bedst at forblive alene.

Elite.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ting hver mand skulle have i sin tegnebog, når han går ud