Top 12 kvaliteter hver leder skal have

Sarah Stage

Sarah Stage er en helt nydelig model fra Burbank California. Hun er af Costa Rica og europæisk afstamning. Hun begyndte at modellere syv år siden og har optrådt i mange modeshows fra NY til Milano.

Hendes foretrukne film er Little Miss Sunshine, og hun elsker at spille Xbox 360. Hendes tur er fantastiske smil, intelligens og sans for humor ….

Her, lad den smukke Sarah Stage fortælle dig en litte mere om sig selv …

“Jeg blev født og opvokset i Los Angeles, Californien. Min familie er hvad der holder mig centreret og jordet. Jeg er en eksotisk blanding af Costa Rica og europæisk afstamning.

Mens jeg gik på gymnasiet besluttede jeg at forfølge mine drømmer om modellering, så jeg kom ind i en Elite Models søgning og sluttede som runner up. Derefter ledte jeg til Milano, Italien, hvor min karriere virkelig tog afsted.

Jeg har altid en kuffert ud, der er halvvejs pakket, fordi jeg er slags en sigøjner, når det kommer til at rejse. Når jeg bliver spurgt, hvad jeg bedst kan lide om mig selv, må jeg sige min super vittige sans for humor eller min lille besættelse med min Chihuahua.

Udenfor den travle verden af ??show biz nyder jeg olie maleri, rejser i udlandet, salsadans og er en aktiv dyrerettighedsaktivist.”

Se flere billeder:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Top 12 kvaliteter hver leder skal have