Sarah Stage

Find dit indre kommando på Machine Guns Vegas

Hvis det lyder som en god tid, vil du måske sætte dine seværdigheder på Las Vegas ‘nyeste tiltrækning, Machine Guns Vegas (MGV), som åbnede dørene mandag. Part gun range, del ultra-lounge, inviterer MGV besøgende til at gribe det automatiske våben efter eget valg – Uzis, AK-47s og mere – og komme i touch med deres indre gangster eller SEAL Team Six kommando.

“Du ville blive forbløffet over antallet af mennesker, der kommer til Vegas og vil skyde en maskingevær,” sagde medejer Genghis Cohen. “Det er en oplevelse, du ikke kan have på mange steder i verden.”

Gun-områder er naturligvis ikke noget nyt, men MGV sætter et bestemt Sin City-spin på konceptet, en refleksion, delvist af Cohs baggrund i byens nattelivsbranche. Han kom oprindeligt til Las Vegas fra hans oprindelige New Zealand for at åbne Tabu, den über-hip lounge i MGM Grand.

MGV har en lignende stilfuld tilgang, alligevel en alkoholfri, komplet med lædermøbler, trægulve og et skum af “Gun Girls” ledet af model og US Air Force veteran Jeannie Duffy.

Duffy og hendes kolleger skydeværter vil være til stede for at give træning – de er alle NRA-certificerede instruktører – og hjælpe gæsterne med at vælge mellem en række forskellige skydepakker, såsom:

Mob ($ 100): tænk hagler og “Tommy pistoler”
SEAL Team VI ($ 130 – $ 160): Inkluderer M-60 maskingeværer og andre våben, der anvendes i den skjulte operation, der dræbte Osama bin Laden

Forbindelsen ($ 699): MGVs VIP-oplevelse, som omfatter brugen af ??16 forskellige skydevåben, herunder håndvåben og halv- og fuldautomatiske våben; brug af en privat lounge og fyringsbaner og gratis forfriskninger

Sådanne tilbud vil sætte MGV i mere eller mindre direkte konkurrence med The Gun Store, en Las Vegas-institution, der har inviteret besøgende til at slukke nogle få runder i mere end 20 år.

Desværre, for dem der søger den sexede Vegas-vibe, er der ingen varmepakning “Gun Girls” hos The Gun Store. Der er dog to ordinerede ministre på personale, fordi de jo udfører haglgevær bryllupper komplet med blomster, kage og våbenudlejninger.

Elite.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sarah Stage