40 Instagram Captions For Lake House Pics, fordi det er båd dengang

5 grunde til, at dit biologiske ur tjekker mod dig

Vi hører alle det tikkende indenfor os: Graduate ved 21, få det gode arbejde fra det øjeblik du er 25, så når du er 30, kan du endelig slå dig ned og få den perfekte familie.

Sikker på, dette kan være en ideel vej for nogle at følge, men siden hvornår blev det en tidslinje for succes?

Disse dage opdager mange mennesker, at den fireårige grad, de ofrede mange nætter søvn for at opnå faktisk ikke førte til et ønskeligt fuldtidsjob.

Andre opdager, at mens venner har børn og slår sig ned, indeholder deres egne umiddelbare ønsker ikke blørændringer. Og så er der nogle, der får graden og jobbet, men har ingen idé om, hvad de skal gøre næste gang.

Til alle, der ikke har fulgt en strengt skitseret sti: Der er intet galt med dig.

Denne artikel er ikke beregnet til at opmuntre folk til at handle uansvarligt, tage forsigtighed mod vinden og modne, for at du skal kunne gøre det i denne verden, skal du.

Jeg foreslår snarere at evaluere dig selv gennem samfundets spejl for at finde ud af, hvad du skal gøre.

Find tid til at nyde dine lidenskaber, tag de ekstra klasser på college, der kan spore din fireårige plan, men vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kan lide.

Nyd dine relationer med venner og familie, som de er nu, ikke for det du håber, de vil være i fremtiden.

Selvom det ikke gør ondt at planlægge fremad, så længe du forbliver fleksibel i livets kurveboller, er der mange grunde til ikke at følge en præcis tidslinje for dit liv.

At svømme ved din biologiske ur producerer visse negative virkninger, herunder disse:

Det fremmer “Jeg vil være glad, når …” tankegang.

“Jeg vil være glad, når jeg har et bedre arbejde,” eller “Jeg vil være glad, når jeg har et sikkert forhold.”

For folk, der tænker på denne måde, bliver lykke til slutningen – alt til et uendeligt løb, og uanset hvor udmattet du er i at løbe, vil målstregen altid være uden for rækkevidde.

Det er lettere sagt end gjort for at nyde godt af dine nuværende omgivelser, selvom de er ufuldkomne, men det er afgørende for dit velbefindende. Hvis du ikke kan gøre dette, lav en større ændring nu (selvom det kun er en midlertidig tilpasning for at holde dig over, indtil du kommer, hvor du vil være).

Det måler succes baseret på andre.

Frygten for ikke at gøre ting op til fart med resten af ??mængden hæmmer ofte folk.

Så hvad hvis dine venner fik job i deres fagområder, mens du stadig regner med, hvad du vil gøre med dit liv? Nogle mennesker tilmelder sig på college med fast karriere valg, mens andre ændrer majors tre gange før man indser, hvad der gnister en interesse indenfor.

stat

Jeg vil fortælle dig hvorfor du ikke bør føle sig modløs, hvis du er sidstnævnte:

Husk på gymnasiet, når du er midt i at tage en test og pludselig opdager dine klassekammerater at komme op, en-til-en for at aflevere færdige quizzer? Du vil så bryde ud i sved, juletræne resten af ??dine svar, så du kunne indhente alle andre.

Hvad var resultatet? Sandsynligvis en klasse lavere end hvad du vidste du kunne producere, bare fordi du nægtede at tage den nødvendige tid til at finde ud af ting. Må ikke juletræ gennem livet være på samme side som alle andre.

Tiden vil passere hverken; du kan bruge det klogt ved at udforske karriereværdige interesser eller flytte med besætningen til at passe ind.

Du kommer ikke til storhed; du kommer til rådighed for tilgængelighed.

Unge voksne har en tendens til at være livlige om at jage drømme. Men et eller andet sted langs linjen går den vivacity tabt.

Folk sikrer sig i uinspirerende 9 til 5 job eller i kedelige, men sikre byer. Dette sker fordi drømme holder op med at blive praktiske eller bliver for meget arbejde, og det er meget nemmere og mere tidskrævende at give efter til det verdslige.

Jeg råder ikke arbejdsløse musikere til at hælde i deres forældres kælder og vente på store pauser, men det er vigtigt at stoppe med at tænke det ved 25 år, hvis du ikke har lykkes i dine store tilstande, er det tid til at glemme dem.

I stedet overveje at få et stabilt job, så du kan nyde godt af uafhængighed. Lad dig stadig tid til dine lidenskaber og indse, at hvis du arbejder flittigt nok, kan du stadig nå dine drømme om at blive en romanforfatter, touring musiker eller millionær.

Det ignorerer forestillingen om, at det er okay at lave fejl.

Dette, som med ovenstående punkter, oversætter både akademikere og personlige relationer.

Sig, at du har været i et forhold med din high school sweetheart i mere end fem år, og du har tidligere forestillet dig selv at slå sig ned og starte en familie nu.

På samme måde begynder du at indse den person, du har brugt tid med, måske ikke det rigtige for dig.

Du har beføjelse til at ændre dine omgivelser, selvom det sætter dine planer tilbage. Tag en risiko, kast dig tilbage i singles markedet og start igen.

At bryde op med en forkert for dig er ikke så meget en fejl, da det er motivation at finde det, du leder efter. Men det er bedre at gøre det nu, før du vender op i et ægteskab med en familie, du ikke er klar til at have, bare fordi dit indre ur fortæller dig det er tid.

Det lader dig ikke koncentrere dig om nutiden.

Lad os gå tilbage til det tidligere forholdseksempel, kun denne gang er din high school sweetheart faktisk, hvem du vil være med. Din kæreste føles på samme måde og er fuldt engageret, men ikke klar til at tage forholdet til det næste niveau.

Relative scenarier forårsager mange forhold at forværres, fordi to personer i kærlighed ikke kan komme på samme side. Hvis dette er dig, tag et skridt tilbage og indse, hvor heldig du er at være hos nogen, der deler lige stor kærlighed og engagement.

Nyd denne tid sammen, gift eller ej, med børn eller uden børn. Ægteskab er ikke en målstregen i forhold; Det er et andet fuldtidsjob.

Der er noget smukt at være i engagerede partnerskaber, før andre kapitler kommer sammen.

Det er på tide at øge hinanden, mens man udforsker individuelle interesser; det er på tide at rejse sammen og for at nyde at bruge tid fra hinanden. Det er på tide at forkæle din kærlighed til hinanden uden andre forpligtelser.

Skynd dig ikke din partner ud af at have brug for mere tid i denne lykkelige periode med dig.

I sidste ende er succes og lykke værdsat på forskellige vilkår, og hver person følger en unik vej for at nå disse ting. Uanset blokaderne i vejen er det vigtigt at afsætte øjeblikke til at navigere i dine talenter, dyrke din ambition og lede det bedste liv, du kan.

Bane din egen gangbro, så du ikke vender op på et slutpunkt af tvivl og fortrydelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

40 Instagram Captions For Lake House Pics, fordi det er båd dengang